WERKVOORBEREIDER BOUW (INGEVULD)

door Dé HR man

Aannemersbedrijf Feld is een familiebedrijf welke in 1977 is gestart in Nibbixwoud door vader Henk Feld en inmiddels is het bedrijf overgedragen aan de 2e generatie. Een bedrijf dat al bijna 45 jaar een vertrouwde en gerenommeerde speler is in de bouw en flexibel meebeweegt met de actuele wensen op de huizenmarkt. Als middelgroot familiebedrijf in de regio West-Friesland is men inmiddels gespecialiseerd in de particuliere woningbouw en kan men trots zijn op een trouwe schare aan vaste opdrachtgevers. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid groot. Opdrachtgevers kunnen ook terecht voor utiliteitswerken, aanbouw en renovatie klussen. Het Bouwgarant keurmerk en de aansluiting bij Bouwend Nederland geeft extra vertrouwen in de markt. DeHRman zoekt voor deze organisatie kandidaten voor de functie werkvoorbereider.

 WERKVOORBEREIDER 

Als werkvoorbereider bereid je alle technische en organisatorische details van projecten voor.
Ook begeleid je de uitvoering op administratief vlak en je verzorgt de werkvoorbereiding.
Daarnaast zorg je voor de inkoop, houdt het meer- en minderwerk bij en maakt de benodigde planningen. Verder onderhoud je contacten met opdrachtgevers, adviseurs, toeleveranciers en collega’s op de bouwplaats.

FUNCTIE-EISEN

Ben je een starter of juist iemand met ervaring? Of ben je iemand die weliswaar ervaring heeft op de bouwplaats en die, al dan niet door omstandigheden, een werkvoorbereidersfunctie ambieert? Match jij enigszins met onderstaande vereisten die horen bij deze functie?    

  • MBO/HBO bouwkunde of vergelijkbaar werk en denkniveau
  • relevante en ervaring of startend in deze functie
  • bekend met, of interesse in, automatisering zoals Autocad, Bouwinfosys, Ibis-Trad

In deze rol is het heel belangrijk dat je goed zelfstandig en oplossingsgericht kan werken. Als je daarnaast ook  nog eens stressbestendig, kostenbewust, analytisch en resultaatgericht bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden dan past deze rol wellicht heel goed bij jou.  Wij nodigen je in dat geval van harte uit om te reageren!

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

  • werktijden in overleg ook 4×9 uur is mogelijk
  • een fijne werkplek op ons nieuwe kantoor
  • afwisseling en uitdaging
  • ruimte voor eigen initiatief in een klein team
  • persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
  • prima salaris in overeenstemming met jouw kennis en ervaring
  • CAO UTA Bouw & Infra

 

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl