WERKVOORBEREIDER

door Dé HR man

Dakdekkersbedrijf Admiraal is een familiebedrijf welke al 40 jaar daken en gevels aanbrengt op uitdagende en interessante projecten. Dit doen wij zowel op platte als hellende daken met uiteenlopende materialen. Dit begeleiden wij vanuit ons kantoor te Nibbixwoud, nabij de A7. We werken met twintig man eigen personeel, waarbij we met gemiddeld vier man op kantoor zitten. Recente projecten die we hebben afgerond en waar we mee bezig zijn, zijn o.a.: Eye Filmmuseum Amsterdam, Toren van Hoorn, Pontsteiger Amsterdam, Rotterdam CS. Voor deze uitdagende projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

 

WERKVOORBEREIDER

De kandidaat werkvoorbereider moet kunnen werken in een klein team van betrokken mensen. Je werkt met de programma’s CAD/Revit en voert tekenwerk uit voor opdrachtgevers en de collega’s buiten. In de uitvoeringsfase draag je er zorg voor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Je voert overleg en denkt mee met de collega’s buiten terwijl ook het communiceren met  opdrachtgevers over oplossingen een belangrijk deel van je werk is. En uiteraard communiceer je met opdrachtgevers bij de afronding van projecten. Kortom een afwisselende functie met bij een goed bedrijf met mooie projecten.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Je hebt een mbo-opleiding en/of werk- en denkniveau door ervaring. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de bouw. Je beschikt over technisch en bouwkundig inzicht. En je hebt kennis van MS Office, Autocad en Revit. In Revit kunnen wij jou ook verder opleiden. Nauwkeurigheid, flexibel omgaan met werkindeling, zelfstandigheid, oplossingsgericht, betrokken, zorgvuldigheid en communicatief sterk zijn eigenschappen die passen bij de  werkvoorbereider die wij zoeken. Het in bezit hebben van eigen vervoer is een pre.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden met volop ontwikkelingsmogelijkheden in je werkzaamheden en door het volgens van opleidingen of cursussen. Wij zorgen voor uitdagende projecten en zorgen voor een prettige werkomgeving. De sfeer binnen ons bedrijf is open en informeel waarbij meedenken en eigen inbreng op prijs gesteld wordt.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl