OFFICE MEDEWERKER MAKELAARDIJ (20-24 uur)  INGEVULD

door Dé HR man

DeHRman is voor een bekend NVM-makelaarskantoor in het centrum van Hoorn vanwege uitbreiding van activiteiten en aanhoudende drukte op zoek naar een:

 OFFICE MEDEWERKER MAKELAARDIJ (20-24 uur) 

Als officemedewerker op dit makelaarskantoor heb je een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Je houdt je bezig met het verzorgen van alle correspondentie, het opmaken van koopovereenkomsten en taxatierapporten maar vooral ook met het afhandelen van telefoontjes en het inplannen van afspraken voor bezichtigingen in de agenda’s. Een groot deel van je tijd zal ook bestaan uit het samenstellen van verkoopbrochures, het plaatsen van woningen op internet en het  maken van raampresentaties. Je hebt als officemedewerker veel contact met de cliënten en het onderhouden van het contact met hen zal ook een groot deel van je functie invullen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

De kandidaat officemedewerker is vooral stressbestendig. Met enige regelmaat kan het echt hectisch zijn met veel aanloop in kantoor en met telefoon, – en mailverkeer. Jij bent dan degene die samen met je collega het overzicht en de rust kan bewaren. Uiteraard ben je klantgericht en werk je resultaatgericht doordat je goed kan plannen en organiseren. Je bent omgevingsbewust en flexibel en voelt prima aan waar de prioriteiten liggen.

Als er tijdens piekmomenten extra inzet wordt gevraagd dan is dat voor jou geen probleem.  Ook al zou dat een keer op de zaterdag zijn. Beschik je dan ook nog eens over onderstaande functie eisen dan ben jij wellicht een uitstekende kandidaat voor deze functie.

  • Mbo-niveau 4
  • Enige relevante juridische kennis is een pre
  • Ruime werkervaring in een kantooromgeving
  • Officeprogramma’s kennen voor jou geen geheimen
  • Topografisch onderlegd voor wat betreft de regio Westfriesland

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN 

Bij deze organisatie krijg je volop gelegenheid om eigen verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen waarbij er aandacht is voor persoonlijke groei en het ontplooien van je eigen ideeën en talenten. De werkomgeving is informeel, korte lijnen, waarbij collegialiteit en humor belangrijk is. Jouw werktijden zullen in overleg met elkaar worden vastgesteld. Het fulltime maandsalaris bedraagt maximaal € 2.600, – op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

 

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl