DAKDEKKER/MONTEUR

door Dé HR man

Dakdekkersbedrijf Admiraal is een familiebedrijf welke al 40 jaar daken en gevels aanbrengt op uitdagende en interessante projecten. Dit doen zij zowel op platte als hellende daken met uiteenlopende materialen. Dit begeleiden zij vanuit het kantoor te Nibbixwoud, nabij de A7. Zij werken met ca. twintig man eigen personeel, waarbij ze met gemiddeld vier man op kantoor zitten. Recente projecten die zij hebben afgerond en waar zij mee bezig zijn, zijn o.a.: Eye Filmmuseum Amsterdam, Toren van Hoorn, Pontsteiger Amsterdam, Rotterdam CS. Voor deze uitdagende projecten zijn zij op zoek naar een ervaren

DAKDEKKER/MONTEUR

Monteurs voor gevels en daken brengen profielplaten aan met schiethamers, schroeven sandwichpanelen op gevels en dak en brengen zetwerk aan. Tevens monteren zij golfplaten en leien. Vaak wisselen ze dit werk af met normaal dakdekkerswerk. Werk jij graag in de buitenlucht en steek je graag de handen uit de mouwen? De opdrachten kunnen uiteenlopen qua werkzaamheden, het betreft ook voornamelijk nieuwbouw projecten. Heb je al ervaring als dakdekker? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Je bent in staat om te werken als zelfstandig dakdekker/monteur
  • Aanleggen van nieuwe daken en reparatie van bestaande daken
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat en hoogwerkercertificaat of je bent bereid deze te halen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Als dakdekker/monteur is enige ervaring vereist. In deze fulltime functie (40 uur) krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken als dakdekker. Dit bedrijf zoekt werknemers die op tijd hun bed uit komen en gemotiveerd aan de slag willen. Werknemers die projecten willen maken waar ze trots op kunnen zijn.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden met volop ontwikkelingsmogelijkheden in je werkzaamheden en door het volgen van opleidingen of cursussen. Wij zorgen voor uitdagende projecten en zorgen voor een prettige werkomgeving. De sfeer binnen ons bedrijf is open en informeel waarbij meedenken en eigen inbreng op prijs gesteld wordt.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl