LEERLING DAKDEKKER (INGEVULD)

door Dé HR man

Dakdekkersbedrijf Admiraal is een familiebedrijf welke al 40 jaar daken en gevels aanbrengt op uitdagende en interessante projecten. Dit doen wij zowel op platte als hellende daken met uiteenlopende materialen. Dit begeleiden wij vanuit ons kantoor te Nibbixwoud, nabij de A7. We werken met ca. twintig man eigen personeel, waarbij we met gemiddeld vier man op kantoor zitten. Recente projecten die we hebben afgerond en waar we mee bezig zijn, zijn o.a.: Eye Filmmuseum Amsterdam, Toren van Hoorn, Pontsteiger Amsterdam, Rotterdam CS. Voor deze uitdagende projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste.

LEERLING DAKDEKKER

Werk jij graag in de buitenlucht en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je twee rechterhanden en ben jij leergierig en enorm gemotiveerd? Heb je daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan zoeken wij jou! Als dakdekker in opleiding sta je nog aan het begin van je carrière in het vak. De opdrachten kunnen uiteenlopen qua werkzaamheden, het betreft voornamelijk  nieuwbouw projecten. Dan is dit een leuke vacature voor jou! Je kunt het dak op!

Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Onder begeleiding van een ervaren dakdekker wordt je klaargestoomd tot zelfstandig dakdekker
  • Aanleggen van nieuwe daken en reparatie van bestaande daken

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Als leerling dakdekker is geen ervaring vereist. We zoeken natuurlijk wel iemand die niet bang is om op hoogte te werken en bij voorkeur wel al wat werkervaring heeft in een soortgelijke of andere functie. Heb je dus al eerder een baan gehad in de techniek? Dan is dit een leuke vacature voor jou!

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden met volop ontwikkelingsmogelijkheden in je werkzaamheden en door het volgens van opleidingen of cursussen. Wij zorgen voor uitdagende projecten en zorgen voor een prettige werkomgeving. De sfeer binnen ons bedrijf is open en informeel waarbij meedenken en eigen inbreng op prijs gesteld wordt.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl