ACCOUNTMANGER BUITENDIENST (ON HOLD)

door Dé HR man

Dit zonweringsbedrijf in Hoorn heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Hierbij richten wij ons voornamelijk op de projectenmarkt door heel Nederland. Daarnaast zijn wij handelsagent van een aantal toonaangevende merken op het gebied van binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, structurele zonwering, insectenwering en raamdecoratie.

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een ondernemende accountmanager. Kennis van de zonweringsbranche is een pré maar geen vereiste. Je werkt graag zelfstandig en weet hoe je nieuwe potentiële klanten aan je moet binden. Daarnaast onderhoud je de bestaande contacten en weet deze uit te bouwen. Afspraak is afspraak is één van je sterkte kanten. Daarnaast ben je communicatief sterk en servicegericht zonder de commercie uit het oog te verliezen.

Je werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van klanten, het zoeken en benaderen van prospects, adviseren bij projecten, telefonische acquisitie, offertes uitbrengen en opvolgen en bijhorende administratie bijhouden.

Wij bieden:

Een leuke uitdagende baan met grote mate van zelfstandigheid binnen de richtlijnen van de organisatie. Naast een goed salaris valt een auto van de zaak binnen de mogelijkheden. Daarnaast ontvang je een laptop en telefoon en bieden wij bij het behalen van de afgesproken targets een mooie bonusregeling.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl