VERKOPER AFHAALCENTRUM

door Dé HR man

Voor een gerenommeerde houthandel en specialist in bouwmaterialen met een filiaal in de regio West-Friesland is DeHRman op zoek naar een nieuwe medewerker. Deze landelijk opererende organisatie heeft zich in de loop van de tijd ook op een aantal andere relevante terreinen tot specialist ontwikkeld zoals; deuren en kozijnen, binnen afbouw, gevel en dak, isolatie, ijzerwaren, gereedschap en afwerking.

Voel jij je thuis in zo’n omgeving en ben jij in potentie met jouw kennis van bouwmaterialen en verkoop kwaliteiten het nieuwe klantgerichte visitekaartje voor deze vestiging? Kijk dan verder!

VERKOPER AFHAALCENTRUM

Je bent het allereerste aanspreekpunt voor de klanten en een eerste indruk zegt alles! Je helpt de klanten in de bouwshop en het haalcentrum. Je stelt kritische vragen aan de klant en zorgt ervoor dat zij tevreden de vestiging uitgaan en de volgende keer weer naar jouw vragen. Verder zorg je ervoor dat het haalcentrum er tiptop uitziet, zodat de klant precies weet waar hij alles kan vinden. Door jouw drive en energieke persoonlijkheid haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak.

WAT GA JIJ DOEN 

Naast dat je jezelf herkend in bovenstaande ben je bezig met het ontvangen en controleren van inkomende goederen en het klaarzetten van de bestellingen. Het laden en lossen van vrachtwagens en het bijhouden van de voorraad. Het overzichtelijk en opgeruimd houden van de bouwshop en het haalcentrum valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

 WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Het spreekt voor zich dat je van aanpakken houdt. Je maakt heel makkelijk contact en je hebt een klantgerichte en commerciële instelling en uitstekende omgangsvormen. Je beschikt verder over een mbo-niveau-4 diploma richting verkoop, bouwkunde, transport of logistiek. Kennis van hout en plaatmateriaal is wel handig en ook een geldig heftruckcertificaat is een pre.

 WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In de Academy worden er diverse trainingen aangeboden om jouw commerciële vaardigheden en productkennis te vergroten. Er is genoeg ruimte voor jouw ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar werkzaam bent.  En uiteraard verdien jij een marktconform salaris.

 KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl