ONDERNEMENDE STARTER

door Dé HR man

Het in Amsterdam IJburg gevestigde fluX is marktleider op het gebied van taxatie- en taxatiemanagementsoftware. Daarnaast is fluX de innovatieve tak en dochteronderneming van de NVM gevestigd in Amsterdam. Het is een informele professionele organisatie die webbased taxatieoplossingen ontwikkelt. Gebruikers van de software van fluX zijn: taxateurs, woningcorporaties, financiële instellingen, beleggers en consultants. Dagelijks maken honderden professionals gebruik van het platform en dat aantal stijgt maandelijks. 

Ben je recent afgestudeerd en op zoek naar je eerste startersbaan? Spreekt de wereld waarin wij actief zijn jou aan? Bij fluX zoeken wij een leergierige en ondernemende starter die graag bezig is met cijfers, excel, analyses, rapportages en zich verder wil ontwikkelen tot een ervaren nieuwe collega. Dan nodigen wij je van harte uit om door te lezen en wellicht te solliciteren.

ONDERNEMENDE STARTER

Real Estate Valuation Developer

Het betreft een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden die bijdragen aan het uitbouwen van ons taxatieplatform. Je maakt onderdeel uit van een klein resultaatgericht ontwikkelteam waar je heel veel gaat leren. Je staat in contact met toonaangevende klanten uit de vastgoedwereld en ondersteunt deze gebruikers door ze te voorzien van advies en oplossingen.

WAT GA JE DOEN

Een starter is bij fluX aan het goede adres! Je wordt zoveel als mogelijk multidisciplinair opgeleid en wegwijs gemaakt in de vastgoedwereld waarbij rekening wordt gehouden met jouw talenten en interesses. Ben je goed in omgang met klanten en goed in het doorgronden van taxatierapporten? Dan zal je in de praktijk meer met klanten bezig zijn en ben je wellicht minder actief aan de ontwikkelkant.

Vind je het bijvoorbeeld leuk om een publieke database uit te pluizen en relevante informatie op te halen? Dan zullen jouw activiteiten weer meer daarop gericht zijn.

Maar misschien vind jij aan vastgoed rekenen wel zeer interessant, in dat geval zul je ingezet worden om modellen en een applicatie te maken. De uiteindelijke functie wordt als het ware om je heen gebouwd, het is maar net waar je als jong talent uiteindelijk het beste tot je recht komt.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Een uitdagende en brede functie voor een MBO/HBO’er die is afgestudeerd in de richting van vastgoed, finance en/of ICT. Je werkt in een kleine organisatie met korte communicatielijnen. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid voor projecten waaraan je werkt en je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jouw uitstekende arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid om een dag thuis te werken. Met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar waar je ook een marktconforme reiskostenvergoeding voor zult ontvangen.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl