TEELTSPECIALIST locatie Middenmeer

door Dé HR man

Meegroeien in een succesvol en modern bedrijf?

Deze tomatenkwekerij is een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Ons bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha. Wegens toekomstige uitbreiding zijn we voor onze locatie NoordVliet in Middenmeer op zoek naar een enthousiaste collega die zich graag wil ontwikkelen binnen de tuinbouw en die het een uitdaging vindt, het elke dag weer net even beter te doen, dan de dag ervoor. DeHRman zoekt voor dit bedrijf naar een:

TEELTSPECIALIST

 locatie Middenmeer

Als teeltspecialist heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van het kasklimaat, watergift en bemesting van 12 Ha. Je beoordeelt de stand van het gewas en je adviseert de bedrijfsleiders over het te voeren arbeidsbeleid. Ook onderhoud je de contacten met collega-telers en adviseurs. Je denkt mee in nieuwe teelttechnieken.

Functievereisten

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste en ambitieuze teler op MBO+ niveau die zich thuis voelt in een jong team. Woonachtig in de omgeving van Middenmeer. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet noodzakelijk. Gevoel voor planten is wel belangrijk! Je kunt goed overweg met het Officepakket. Binnen ons bedrijf kun je je ontwikkelen door een intern ontwikkelingsprogramma. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, samenwerken, passie, leergierig, altijd streven naar het beste, initiatief en flexibel. En natuurlijk ‘groene vingers’.

Aanbod 

Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris, een prestatiebonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl