Projectleider Bouw

door Dé HR man

Het bedrijf waarvoor wij zoeken is gespecialiseerd in het transformeren, renoveren en herontwikkelen van veel soorten gebouwen. Als ervaren MEP- en afbouwbedrijf hebben zij al tientallen projecten tot een succesvol eind gebracht, dankzij goede samenwerking en de benodigde expertise.

Voor de regio Amsterdam is DeHRman in opdracht van bovenstaande organisatie op zoek naar een:

UITVOERDER/PROJECTMANAGER BOUW 

Wij zoeken naar een nieuwe collega die zorg draagt voor de dagelijkse gang van zaken op het project. Ook bewaakt de  manager de voortgang en kwaliteit van de projecten.  Tot jouw taken behoren het dagelijks leiding geven op de bouwplaats en het coördineren van de werkzaamheden, afbouw, E&W tussen de diverse partijen op het project.

WAT GA JE DOEN

Je geeft leiding aan eigen medewerkers en onderaannemers. Het afroepen van materialen en aangeven van de materieel- en personeelsbehoefte behoort tot jouw taken alsmede het opstellen van detail planning. Uiteraard bewaak je de voortgang en zie je toe op de kwaliteit van de werkzaamheden. Het naleven van de gestelde regels ten aanzien van arbeidsomstandigheden en veiligheid is misschien nog wel de belangrijkste verantwoordelijkheid voor onze nieuwe collega.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Je beschikt over een bouwkundige opleiding op MBO/HBO niveau. Je weet van aanpakken en zowel zelfstandig alsook in teamverband werken. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Ook ben je flexibel, stressbestendig en beschik je over leidinggevende capaciteiten.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Je krijgt bij ons een fulltime dienstverband. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens de cao Bouw & Infra) Een zeer uitdagende, zelfstandige baan met door groeimogelijkheden. Werken in een gedreven team wat de komende jaren alleen maar zal groeien!

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl