Herman op den Kelder

Geboren en opgegroeid te Nibbixwoud in het hart van West-Friesland, onder de rook van Hoorn in de provincie Noord-Holland.

“Volg je hart, je gevoel, doe waar je gelukkig van wordt” zijn steeds de gedachten die bij mij boven kwamen. Om die reden heb ik mijn baan opgezegd als HR Manager bij GP Groot in ruil voor het zelfstandig ondernemerschap. Als zelfstandig HR professional heb ik al  enkele jaren voor diverse organisaties mogen werken. In het verleden heb ik ervaring op gedaan als HR Manager bij BAM Techniek in Benningbroek en bij Spaansen in Winkel. Bij Randstad Uitzendbureau Hoorn, Medemblik en Alkmaar is mijn professionele loopbaan ooit begonnen.

Bij Randstad ben ik opgeleid als intercedent en loopbaanadviseur waarbij ik leerde over de arbeidsmarkt, kandidaten/werkzoekenden, klanten/werkgevers, commercie, onderhandelen en netwerken. Het werk bij Randstad gaf mij veel voldoening en daarbij kon ik mijn eigen talenten en interesses ook optimaal ontwikkelen. De basis van mijn passie voor (arbeid) bemiddeling is bij Randstad gelegd, nog altijd word ik blij en enthousiast van het succesvol bemiddelen tussen mensen en organisaties, het motiveert mij en geeft veel voldoening.

Eerder heb ik ervaren dat het ondernemerschap zorgde voor een prima werk-privé balans, het gaf mij veel voldoening en een gevoel van onafhankelijkheid. Jarenlang ben ik actief in diverse sociaal-maatschappelijke nevenfuncties waarbij het onderhouden van contacten op verschillende niveaus in kringen als ondernemersverenigingen, gemeenten, collega verenigingen of overkoepelende organisaties zoals de KNVB belangrijk is. Netwerken en verbinden heb ik hierdoor als mijn tweede natuur kunnen ontwikkelen. Het grote netwerk aan bedrijven en personen waarop ik terug zou kunnen vallen in combinatie met mijn grote rugzak aan ervaring geven mij de kracht en overtuiging dat ik als zelfstandig HR professional een prima positie kan verwerven op de arbeidsmarkt.

Als zelfstandig ondernemer denk ik in kansen en mogelijkheden. Samenwerken met andere zelfstandigen of bedrijven zie ik als een kans waarbij ik de overtuiging heb dat gezamenlijke inspanningen zullen leiden tot meer plezier en succes. Ieder levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten of professie en doet vooral waar hij of zij goed in is. Sinds 2020 zijn er twee zelfstandigen aangesloten bij DeHRMan, waardoor het bereik van DeHRMan steeds groter wordt.

Graag nodig ik geïnteresseerden uit om met mij in contact te treden wanneer je kansen of mogelijkheden ziet om te ontwikkelen samen met DeHRman.

Cv

Bekijk hier mijn cv.