MEEWERKEND VOORMAN SORTERING

door Dé HR man

SPK is een modern papierrecyclingbedrijf in West-Friesland die al het ingezamelde oud-papier en karton van Noord-Holland verwerkt tot hoogwaardige nieuwe producten, lees grondstoffen. De oude kranten, tijdschriften, het foldermateriaal en karton worden bij aankomst gesorteerd, vervolgens geperst in balen, om daarna door de papier- en verpakkingsindustrie in binnen- en buitenland hergebruikt te worden.  Door onze activiteiten wordt de krant van gister, de krant van morgen! Dat is nog eens circulaire economie!

Voor dit innoverende en ambitieuze recyclingbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een:

MEEWERKEND VOORMAN SORTERING

Als meewerkend voorman in de sortering werk je bij ons papierrecyclingbedrijf mee aan de productie van secundaire grondstoffen. In de functie van meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor een drietal productielijnen en een team van zes medewerkers. Op deze afdeling wordt het binnengekomen papier gesorteerd, versnippert en verwerkt. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van het productieproces en het afleveren van de juiste kwaliteiten gereed product in de juiste hoeveelheden. De meewerkend voorman levert input aan de personeelsplanning en verdeelt de werkzaamheden onder de medewerkers. Regelmatig heb je werkoverleg samen met de productieleider en de medewerkers waarbij je de voortgang op de afdeling bespreekt.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Wij vragen een meewerkend voorman die het voortouw neemt in het op een veilige manier uitvoeren van de werkzaamheden. Iemand die waar nodig ook werkzaamheden zal verrichten met de heftruck en die onvolkomenheden in de planning of aan productiematerieel meldt aan de productiechef. Ook zorgt de meewerkend voorman ervoor dat hij op den duur op de hoogte is van de werking van alle machines en hulpmiddelen die op de afdeling worden gebruikt.

Een MBO werk- en of denkniveau is voldoende om te kunnen slagen in deze functie, Het gaat om de juiste instelling en de wil om te slagen binnen onze organisatie. Je word hierin ondersteund door collega’s. Daarbij heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Een afwisselende baan bij een echt recyclingbedrijf in de regio West-Friesland en voorloper in de circulaire economie.  SPK kenmerkt zich door een goede sfeer met betrokken medewerkers met hart voor de zaak. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij bieden studiemogelijkheden waardoor je als persoon kunt groeien. Wij bieden een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Je werkt in een 2-ploegendienst. De ene week van 06.00 – 15.00 en op vrijdag tot 17.00. De andere week werk je van 15.00 – 23.00 en op vrijdag ben je vrij! je ontvangt geen ploegentoeslag maar krijgt de uren die je niet werkt gewoon doorbetaald.

 

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl