Medewerker expeditie

door Dé HR man

Poeliersbedrijf Van der Laan BV is een middelgroot bedrijf met een eigen uitsnijderij, een braad en vleeswarenafdeling. Wij leveren een breed pakket kip en kipdelen en aanverwante artikelen, zowel bulk als voorverpakt op schaal, aan supermarktketens, poeliers, slagerijen en aan de horeca-groothandel in heel Nederland, België en Engeland. Er wordt gewerkt volgens de HACCP-richtlijnen, IFS HigherLevel gecertificeerd.

Voor bovenstaande ambitieuze en groeiende organisatie zoekt DeHRman kandidaten voor een:

MEDEWERKER EXPEDITIE

Als medewerker expeditie zorg je voor het correct verwerken van alle inkomende goederen door ze te controleren, op de juiste locatie weg te zetten en in te boeken in het systeem. Ook ben je bezig met het klaarzetten van orders, je controleert de kwaliteit en kwantiteit en je regelt de etikettering. Je zorgt voor het aanmaken en inwegen van braadopdrachten, houdt de werkomgeving schoon, ruim en ordelijk en wanneer nodig ondersteun je de overige productieafdelingen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU 

Je beschikt over enige ervaring en je hebt in ieder geval over een MBO werk- en denkniveau. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel en je bent bekend met HACCP. Daarnaast bent je stressbestendig, communicatief vaardig en service gericht. Je bent sociaalvaardig en voelt je echt verantwoordelijk voor je functie.

 WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Wij bieden jou een prima salaris die in overeenstemming is met leeftijd en werkervaring. Daarnaast hebben wij goede marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een uitdagende baan in een dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden.

 

 

 

 

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl