MEDEWERKER CUSTOMER SERVICES (INGEVULD)

door Dé HR man

Wij verlagen voor grote werkgevers in Nederland de kosten en risico’s van verzuim, ZW, WIA en WW door optimale benutting van de wettelijke regelingen én het sturen op arbeidsparticipatie. Wij voeren een actief MVO beleid, waarbij de focus ligt op inzetbaarheid en respect voor het individu voorop staat.

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Customer Services die wil groeien. Wil jij graag onze klanten ondersteunen in het optimaal gebruiken van onze applicaties en services? Ben jij graag met klanten in contact en wil jij jouw IT skills verder ontwikkelen? dan zijn wij opzoek naar jou voor deze uitdagende functie! Voor de regio locatie Breukelen is DeHRman in opdracht van bovenstaande organisatie op zoek naar een:

 

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICES 

Als Medewerker Customer Services ben je onderdeel van het Customer Services team vanuit onze vestiging in Breukelen. Het Customer Services team ondersteunt onze interne en externe klanten met het optimale gebruik van onze applicaties en services. De combinatie van onze implementatie ervaring bij de klanten, de kennis van sociale zekerheid processen en onze uitgebreide applicatie kennis stelt ons in staat om signalen ter verbetering van applicaties door te vertalen naar concrete oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnsondersteuning. Als eerste aanspreekpunt administreer en handel je HRControlNet gerelateerde vragen en issues af voor interne en externe klanten. Je borgt juistheid, tijdigheid en volledigheid van gegevens in onze systemen binnen de daarvoor afgesproken tijd. Door deze borging ben je in staat om efficiencyslagen te maken en mee te denken met het optimaliseren van HRControlNet.

Je werkt in het team nauw samen met de applicatiebeheerder waarbij je helpt met tweedelijnsvragen en je zorg draagt voor het adequaat toewijzen van complexe issues. Je ondersteunt de consultant bij de implementaties van HRControlNet en introductie van nieuwe functionaliteiten bij klanten.

 

 BELANGRIJKSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 

Wij ontwikkelen en beheren een aantal applicaties voor werkgevers, verzekeraars, interventie- en uitvoeringsorganisaties. HRControlNet is een door ons ontwikkelde software-as-a-service die processen faciliteert, acties initieert en rapportages genereert die het beleid ondersteunen. HRControlNet zorgt voor kennisborging, inzicht en procesmatige ondersteuning bij de uitvoering van de Nederlandse sociale zekerheid.

Wij zijn een hecht team van circa 35 gedreven mensen. Het team is enthousiast, eerlijk en de communicatie is open en gericht op continue verbetering. We werken agile in meerdere scrumteams en doen veel aan prototyping van onze software, waarbij ontwerp en uitvoering elkaar snel opvolgen.

 

FUNCTIE EISEN 

  • Je hebt een MBO diploma of HBO werk- en denkniveau met 1-5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring of affiniteit met het werken in een shared service center en/of in een ICT omgeving
  • Je bent bekend met of hebt affiniteit met ITIL processen voor problem, change en incident management
  • Enige kennis over Nederlandse sociale zekerheid is een pré
  • Je bent pro-actief en klantgericht
  • Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig
  • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken
  • Je bent analytisch en nauwkeurig
  • Je houdt van verandering en dynamiek binnen een organisatie

 AANBOD 

Bij ons staat werkplezier voorop. Wij zijn een aantrekkelijke organisatie om voor te werken. Vanwege de prettige en collegiale sfeer. Maar ook vanwege de inspirerende werkomgeving, waar je iedere dag wordt uitgedaagd. Wij voeren een arbeidsperspectiefbeleid. Dat houdt in dat je als medewerker niet stil hoeft blijven te zitten, maar meegaat met de ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Als werkgever faciliteren en begeleiden we je om jou “fit for the job” te houden. Zodat je nu én in de toekomst optimaal inzetbaar bent en blijft. Iedere werkplek beschikt over een sta-zit bureau en iedere week is er voor onze medewerkers vers fruit. Wij vinden het heel normaal dat je in beweging blijft. Kansen genoeg en het is aan jou om ze te grijpen. Omdat je beter wordt, door je af te vragen of het beter kan. Maar ook omdat onze opdrachtgevers profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet.

Bij ons kun je opleidingen en trainingen volgen die nodig zijn om optimaal te blijven resteren. Je loopbaan bepaal je in hoge mate zelf. We bieden je een marktconforme beloning, reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling, 30 vakantiedagen, een laptop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling. Wij bieden een werkomgeving waarin uiteenlopende talenten intensief samenwerken. De combinatie van inspirerende teams en gerenommeerde opdrachtgevers zorgt voor optimaal werkplezier. ‘Passievol samenwerken’ is niet voor niets een van onze kernwaarden.

 

 

 

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl