JUNIOR SYSTEEMBEHEERDER

door Dé HR man

DeHRman zoekt voor een opdrachtgever in de regio Zwaag naar een Junior Systeembeheerder. Alles wat er op het gebied van ICT moet gebeuren binnen een organisatie voert deze organisatie uit voor diverse interessante opdrachtgevers. Organisaties zonder IT-afdeling besteden de ICT-werkzaamheden graag uit aan deze ICT-dienstverlener.  Beheer gebeurt meestal op afstand en steeds vaker in de cloud en vooral ook remote. Men richt zich op het inrichten van online werkplekken, implementeren van office 365, bedrijfsbeveiliging en databeveiliging. Maar ook het faciliteren van mobiel werken, sneller internet en hosted telefonie en VOIP behoort tot de core business.

Junior Systeembeheerder 

Als systeembeheerder ben je de uiteindelijke ICT-specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen de organisatie. Bij netwerkproblemen of andere technische complicaties ben jij als systeembeheerder degene die handelend optreedt om de problemen te lossen.

Functie-inhoud

  • Up-to-date houden van besturingssystemen en software
  • Verzorgen van back-ups van gegevens
  • Plegen van onderhoud aan servers
  • Verzorgen van de beveiliging van gegevens en van het netwerk (door middel van onder andere firewalls en virusbescherming)
  • Bieden van ondersteuning aan medewerkers
  • Preventief optreden om storingen te signaleren en voorkomen
  • Verhelpen van eventuele storingen en andere problemen
  • Adviseren van het management over mogelijke verbetering over ICT
  • Documenteren over het functioneren van het systeem
  • Verhelpen van gemelde ICT-problemen

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen iemand die affiniteit heeft met ICT en een opleiding heeft genoten op MBO 3-4 niveau. Verder zoeken wij iemand die intrinsiek gemotiveerd en technisch onderlegd is. Daarbij ben je ambitieus en heb je de drive om verder te leren in een organisatie zodat je later kan doorgroeien naar medior of misschien wel senior systeembeheerder. Mocht je enigszins voldoen aan bovenstaande dan is deze baan voor jou wellicht een prachtige kans.

 Wat hebben wij te bieden? 

Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden zij een informele werksfeer, optimale leer-werkomstandigheden, een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een baan met toekomstperspectief!

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl