HEFTRUCKCHAUFFEUR

door Dé HR man

SPK is een modern papierrecyclingbedrijf in West-Friesland die al het ingezamelde oud-papier en karton van Noord-Holland verwerkt tot hoogwaardige nieuwe producten, lees grondstoffen. De oude kranten, tijdschriften, het foldermateriaal en karton worden bij aankomst gesorteerd, vervolgens geperst in balen, om daarna door de papier- en verpakkingsindustrie in binnen- en buitenland hergebruikt te worden.  Door onze activiteiten wordt de krant van gister, de krant van morgen! Dat is nog eens circulaire economie! Voor dit innoverende en ambitieuze recyclingbedrijf is de HRman per direct op zoek naar een:

HEFTRUCKCHAUFFEUR

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

  • Transporteren van goederen met behulp van de heftruck
  • Controleren van de kwaliteit en kwantiteit van de lading
  • Checken en ondertekenen van bijgevoegde documenten (pakbonnen, vrachtbrieven, orderlijsten etc.)
  • Eventueel verzorgen van de administratieve afhandeling van de documenten (opname in administratie, ondertekening door een bevoegd medewerker, etc.)
  • Verzorgen van dagelijks onderhoud aan de heftruck
  • Schoonhouden van de werkplaats
  • Beheren van de (magazijn)voorraden

Een VMBO werk- en of denkniveau, in bezit van heftruckcertificaat en enige heftruckervaring is voldoende om te kunnen slagen in deze functie. Het gaat om de juiste instelling en de wil om te slagen binnen onze organisatie. Je word hierin ondersteund door collega’s. Daarbij heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Een afwisselende baan bij een echt recyclingbedrijf in de regio West-Friesland en voorloper in de circulaire economie.  SPK kenmerkt zich door een goede sfeer met betrokken medewerkers met hart voor de zaak. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij bieden studiemogelijkheden waardoor je als persoon kunt groeien. Wij bieden een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Je werkt in een 2-ploegendienst. De ene week van 06.00 – 15.00 en op vrijdag tot 17.00. De andere week werk je van 15.00 – 23.00 en op vrijdag ben je vrij! je ontvangt geen ploegentoeslag maar krijgt de uren die je niet werkt gewoon doorbetaald.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl