ALLROUND ONDERHOUDSTECHNICUS

door Dé HR man

SPK is een modern papierrecyclingbedrijf in West-Friesland die al het ingezamelde oud-papier en karton van Noord-Holland verwerkt tot hoogwaardige nieuwe producten, lees grondstoffen. De oude kranten, tijdschriften, het foldermateriaal en karton worden bij aankomst gesorteerd, vervolgens geperst in balen, om daarna door de papier- en verpakkingsindustrie hergebruikt te worden.  Door onze activiteiten wordt de krant van gister, de krant van morgen! Dat is nog eens circulaire economie!

Voor dit innoverende en ambitieuze recyclingbedrijf zoekt DeHRman per direct een:

ALLROUND ONDERHOUDSTECHNICUS

Voor de uitvoering van onze werkzaamheden maken wij gebruik van verschillende machines en (zwaar) materieel. Onder meer shovels, heftrucks en stationaire installaties voor de recycling van papier en karton. Het tijdig en goed onderhouden van dit machinepark is voor de bedrijfszekerheid essentieel. Daaraan lever jij een belangrijke bijdrage. Per jaar verwerken onze sorteermachines bijna vol automatisch 100 miljoen kilo oud papier. Deze techniek is echter kwetsbaar en nog steeds volop in ontwikkeling en vereist vakmensen voor het onderhoud en reparatie.

Je verricht de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan ons machinepark
  • Opsporen en verhelpen van storingen aan onze machines en installaties
  • Onderhouden en repareren van uitrustingsstukken
  • Bijhouden van reparatiekaarten

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Een enthousiaste en betrokken monteur met ruime werkervaring in het onderhouden en repareren van machines en/of zwaar materieel. De overige functie-eisen zijn:

  • Een afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, landbouwmechanisatie, autotechniek of vergelijkbaar.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Zelfstandig werkend en probleemoplossend ingesteld.
  • Flexibel inzetbaar: bereid om in teamverband storingsdiensten te draaien en in het weekend te werken.
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer. Woonachtig op een aanvaardbare afstand van Wognum

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Een afwisselende baan bij een echt recyclingbedrijf in de regio West-Friesland en voorloper in de circulaire economie. SPK kenmerkt zich door een goede sfeer met betrokken medewerkers met hart voor de zaak. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij bieden studiemogelijkheden waardoor je als persoon kunt groeien. Wij bieden een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl