ADMINISTRATEUR RECYCLING (INGEVULD)

door Dé HR man

SPK is een modern papierrecyclingbedrijf in West-Friesland die al het ingezamelde oud-papier en karton van Noord-Holland verwerkt tot hoogwaardige nieuwe producten, lees grondstoffen. De oude kranten, tijdschriften, het foldermateriaal en karton worden bij aankomst gesorteerd, vervolgens geperst in balen, om daarna door de papier- en verpakkingsindustrie hergebruikt te worden.  Door onze activiteiten wordt de krant van gister, de krant van morgen! Dat is nog eens circulaire economie!

Voor dit innoverende en ambitieuze recyclingbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een:

ADMINISTRATEUR RECYCLING

 Naast inzameling van papier in de omgeving kopen wij papier op van drukkerijen en uit oude archieven in binnen- en buitenland. Vanuit deze stromen worden door ons tientallen soorten halffabricaten en eindproducten gemaakt voor de papier- en verpakkingsindustrie. Er komt jaarlijks zo’n 200.000 ton papier binnen die vervolgens worden bewerkt en weer verkocht aan klanten in binnen- en buitenland zoals Duitsland, Frankrijk en Noorwegen. Het proces van bestellen, ontvangen (inwegen) en later weer verkopen met alle bijbehorende factuur afhandeling vindt plaats in ons logistieke pakket NewTon. Wij zijn op zoek naar iemand die dit proces beheerst zo dat de afhandeling goed te volgen is en we maandelijks een betrouwbaar financieel beeld van onze activiteiten kunnen opmaken. De administrateur valt direct onder de controller en werkt samen met de directie en hoofd trading. Daarnaast geef je sturing aan de collega’s die werken met het pakket NewTon.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

Je voelt je als het ware eigenaar van het logistieke proces binnen de administratie en je bent gewend om met deadlines en prioriteiten te werken. Als persoon ben je communicatief sterk en je werkt  gestructureerd en georganiseerd. Omdat je snapt wat de belangen zijn in een commercieel gedreven organisatie, met aandacht voor mens en milieu, ben je als persoon klantgericht, ondernemend, resultaatgericht, initiatiefrijk en stressbestendig.  Doordat je mee kijkt op de werkvloer ken je de processen goed en kan je snel schakelen bij veranderingen.

 Je beschikt over een afgeronde relevante bedrijfs- of financieel economische hbo-opleiding.  Daarnaast heb je kennis en ervaring met logistieke pakketten met geïntegreerde of gekoppelde financiële administratie, zoals bij SPK het systeem AFAS- Profit. Als administratieve duizendpoot heb je ook kennis en ervaring met het voeren van de salarisadministratie en ben je bekend met de gangbare kantoorautomatisering. Kennis en ervaring binnen een commerciële en verkoop gestuurde omgeving is zeker een pré waarbij goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift ook een must is.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Een afwisselende baan bij een echt recyclingbedrijf in de regio West-Friesland en voorloper in de circulaire economie.  SPK kenmerkt zich door een goede sfeer met betrokken medewerkers met hart voor de zaak. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij bieden studiemogelijkheden waardoor je als persoon kunt groeien. Wij bieden een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Stuur uw motivatie en cv naar:
info@dehrman.nl
Herman op den Kelder
06-20617808
www.dehrman.nl